2

Monolog Rally

Posted by Pemerhati Penang on 1:55 PM
Esoklah masanya aku akan bermanja2kan diri kat auditorium P. Ramlee. Ada 4 pementasan teater monolog. Tp yang menjadi perhatian aku hanyalah pementasan teater monolog daripada Te.Ta.Mu: JEBAT: Rahsia Kesumat. Promonya agak menarik.

Tapi belum tentu promo menarik, pementasan hebatkan??? Sebab tu aku nak tgk semua monolog n buat deduction aku sendiri. pastu nak compare ngan juri punya opinion. Aku bukan PRO tp aku pn berjiwa seni, dan aku tahu jugak menilai. So, lepas ni aku buat review, ok.

Walaupun aku x ada kaitan langsung dgn urusetia or even x masuk dalam pertandingan ni, aku still nak ajak korang datang dan tgk PEMENTASAN TEATER KITA. Siapa lagi yang nak menyokong kalau bukan kita sendiri...

2 Comments


Sori..

Saya belum settle down lg...
mungkin post lepas ni k.

lagipun internet rumah saya problem sikit.
sabar ya pegawai khalwat...

Post a Comment

Copyright © 2009 Let us talk about my life All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.