1

3 Hari di Tronoh

Posted by Pemerhati Penang on 3:13 PM

Pekan Tronoh~~~

Sudah sekian lama aku x pergi ke Tronoh, terasa betapa rindu...
3 hari bagaikan tak cukup untuk lepaskan rindu.

Dalam masa 3 hari yang singkat tu aku dapat berjumpa dengan beberapa budak2 jr, rakan2 seperjuangan yang sedang mencari2 lagi/ memburu kerjaya...
Dapat jugak jumpa Kak Cik Jannah and Abg Cik Bert...

Tahniah kepada Kak Cik kerana mendapat "Pingat Kebesaran UTP" (heheheh) pada malam dinner appreciation Co-Q (what-so-ever)... Bangga bila dengar... Tp x puas lepaskan rindu kat diorang.

Gi tengok Barcelona lwn Arsenal (2-2), makan RBTM yang sedap kat mamak...

BTW, ada la 2 orang sahabat ni, bila bgtau ja aku tgh jamah RBTM terus x balas2 SMS aku... Jangan la marah ye... Aku pon worse case scene akan dihantar jauh ke oversea bila dah dapat keja nanti...

Doa2kan lah ye aku dapat kerja awal...

Masih rindukan Tronoh... InsyaAllah minggu depan akan pergi lagi sana lepas amik Peperiksaan Kemasukan ke Perkhidmatan Awam...

Jumpa Mak Su... Dapat tolong2 buat nasik lemak... Berniaga kat Station 18, tepi Tesco. Seronok gak walaupun penat... Banyaknya yang nak diceritakan... Next time lah.

3 Hari di Tronoh.
Terbaik~~~

1 Comments


bila g utp x ckp pun...

Post a Comment

Copyright © 2009 Let us talk about my life All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.