3

Hilang ingatan~~~

Posted by Pemerhati Penang on 9:36 PM
sebelum ni aku memang pernah open blog sebelum hidupkuteater ni.
tp aku x ingat bila...

tarikh kata 2002. tp 2002 aku PMR. tgh buta IT lg time tu.
tapi yang peliknya, ada post dalam tu kata aku ni dah ada bini.
kereta aku selalu buat hal.

ayat2 yang aku guna agak berpuitis, x macam sekarang. Rojak mamak pun kalah ngan bahasa yang aku guna.

hmmm, apa2 pn, kalau berminat nak tgk bukak la sweetsour.blogspot.com
seriously aku x ingat bila aku bukak log tu n tulisan2 dalam blog tu.

Misteri kan???

3 Comments


helhal
kenapa aku x rasa mcm misteri pun


ak suka laaa post2 dia...best~~

tu blog ko gak ke helmi??


hahaha..misteri ape nyer..kalau ko ckp..

"berpenyakit lupe kah aku?"

haa..yg tu aku rase buleh jadik..haaha

Post a Comment

Copyright © 2009 Let us talk about my life All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.