0

Perpisahan = Menunggu Pertemuan

Posted by Pemerhati Penang on 5:20 PM
Kepada bebudak TTS yang aku amat sayang...

As doc said last night, I maybe regret masuk TTS lewat.
Yes, I regret. Tapi kepuasan dapat berkenalan dengan korang sume ni mengatasi perasaan regret tu...
This mean, i have the fun to know more about you guyz lepas ni, sbb I x habis kenal lagi sorang2...

Sebak, sedih...
berlenang air mata ni...

bila baca post2 org lain kat blog, pon terharu...
berlenang lagi... tahan supaya x menitis.
Sebab aku tahu, dan aku percaya:

PERPISAHAN = MENUNGGU PERTEMUAN

Seronok bersama ngan korang,


Nasihat yang aku boleh bagi,
Saling ingat mengingati ye lepas ni...
jaga diri masing2...
jaga adik-beradik yang lain jugak...
Ingat apa yang perlu diingat,
bertanggungjawab dalam setiap urusan.
walaupun ramai yang otai2 macam Aini, Nuar, Din n lain2 dah kuar UTP,
Korang kena buat lebih baik dari diorang supaya legasi diorang pun bersama2 dengan TTS lepas ni semtiasa harum dan bergemerlapan...
Perkasakan TTS...

Aku akan sentiasa memerhati (nama pun pemerhati penang)
I'll try to be with you guys from time to time...

sekali lagi

PERPISAHAN = MENUNGGU PERTEMUAN...

Sayang korang sume...
TTS make my life "COLOURFUL"

0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 Let us talk about my life All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.