7

Skrip in the making....

Posted by Pemerhati Penang on 10:38 AM
Wah... Dah final sem ni...


tp nak gatai2 gak kan buat mcm2...


bkn apa, nak 'feel' sikit jd student yang x nerd... Wakaka!!!




Ha, aku dalam perancangan nak buat skrip yang mmg x masuk akal...


Absurt la dalam kata lain...


berkisar dengan kehidupan aku jugak kot, tp dalam olahan yang mungkin x boleh diterima akal...




Tajuknya: Maharani Dinasti Xunxu...


@


Hari Gempur!!!




antara 2 ni la tajuknya...


content yang sama...




Ada kena mengena dengan gambar di bawah ni:





Dan gambar ini...

Dan sememangnya skrip ini x akan dipentaskan di mana2,

sebab takut menyinggung perasaan mana2 pihak...

So, tunggu la post aku yang akan datang...

Maharani Dinasti Xunxu / Hari Gempur : Part 1

Selamat Berpuasa~~~


7 Comments


wahh! cepat update.
aku nak bacaaa! ;D


wat show internal tts je~


korang xkan paham la jalan cerita dia
member2 aku je yang tau asal usul Dinasti Xunxu...


aku org first follow belog kau..
yeah! ;D


ko nak kena saman wat tajuk tuh....aku report kat dierk nnti...sian dia tau. tak pernah buat onar. apa le salah dia ps kehidupan silam


"Absurt la dalam kata lain..."

aku rasa ejaan dia absurd


This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Copyright © 2009 Let us talk about my life All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.