0

Perpisahan = Menunggu Pertemuan

Posted by Pemerhati Penang on 5:20 PM
Kepada bebudak TTS yang aku amat sayang...

As doc said last night, I maybe regret masuk TTS lewat.
Yes, I regret. Tapi kepuasan dapat berkenalan dengan korang sume ni mengatasi perasaan regret tu...
This mean, i have the fun to know more about you guyz lepas ni, sbb I x habis kenal lagi sorang2...

Sebak, sedih...
berlenang air mata ni...

bila baca post2 org lain kat blog, pon terharu...
berlenang lagi... tahan supaya x menitis.
Sebab aku tahu, dan aku percaya:

PERPISAHAN = MENUNGGU PERTEMUAN

Seronok bersama ngan korang,


Nasihat yang aku boleh bagi,
Saling ingat mengingati ye lepas ni...
jaga diri masing2...
jaga adik-beradik yang lain jugak...
Ingat apa yang perlu diingat,
bertanggungjawab dalam setiap urusan.
walaupun ramai yang otai2 macam Aini, Nuar, Din n lain2 dah kuar UTP,
Korang kena buat lebih baik dari diorang supaya legasi diorang pun bersama2 dengan TTS lepas ni semtiasa harum dan bergemerlapan...
Perkasakan TTS...

Aku akan sentiasa memerhati (nama pun pemerhati penang)
I'll try to be with you guys from time to time...

sekali lagi

PERPISAHAN = MENUNGGU PERTEMUAN...

Sayang korang sume...
TTS make my life "COLOURFUL"

1

Hmmm... Entah le...

Posted by Pemerhati Penang on 12:29 PM
untuk anak, cucu dan cicit aku...
ni yang berkaler....
Hmmm... Entah le...
aku jumpa SV td...
dia macam x berpuas hati ngan projek aku...
dia nak prototype...
aku mmg buat prototype pn,
tggu la siap kan???
mungkin salah aku jugak x siapkan awal2...
Hmmm, entah le...
terasa bebanan yang sangat besar...
i'll do it one step at a time...
always gonna be an uphill battle,
sometimes i'm gonna have to loose...
Ain't about how fast i get there,
Ain't about what's waiting on the other side...
IT'S THE CLIMB...
-miley cyrus-

4

TERPAHAT DALAM HATI

Posted by Pemerhati Penang on 11:19 AM
Love u guyz
LOVE


Copyright © 2009 Let us talk about my life All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.